• Tigla metalica Bilka pentru Acoperisul Perfect
  • 0725 366 612

    0799 928 712

  • Locatie showroom

    In curand in Boldesti

  • L - V » 8:00 - 18:00

    S       » 8:00 - 15.00

Tigla metalicaVindem si montam tabla tip tigla, tabla cutate si ferestre de mansarda, in special pentru Ploiesti - Prahova si imprejurimi. Avem ca principal obiect de activitate comercializare si executia sistemelor complete de acoperis metalic folosind tigla metalica de calitate Bilka®.

Produsele Bilka® sunt produse de calitate superioara, dezvoltate ca material pentru acoperisuri. Au durata de viata mai mare decat invelitorile traditionale din tigla ceramica sau tabla zincata, fiind compatibile cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinte, case de vacanta, institutii publice, spatii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau constructii noi.

Tigla metalica Bilka® se remarca prin rezistenta mecanica la actiunea factorilor de mediu, prin compatibilitatea cu orice tip de construcţie, prin greutate specifia redusa, cantarind de 7-10 ori mai puţin decât tiglele ceramice şi cele din beton, prin gama variata de culori si dimensiuni, avand o durata medie de viata de 50 de ani.

Rezistenta la foc. Grad ridicat de rezistenta la propagarea si raspandirea focului.

Durata de viata: un acoperis din tigla metalica, daca este montat conform recomandarilor specialistilor, trebuie sa aiba aceeasi durata de viata ca si constructia pe care a fost montat, minimum 50 - 60 de ani. Tigla metalica este rezistenta la ploaie, vant, ninsori, mucegai, astfel acoperisul de tigla metalica nu va fi afectat de acestea.

Tigla metalica CLASIC

detalii ›

Tigla metalica BALCANIC

detalii ›

Tigla metalica GOTIC

detalii ›

Tigla metalica IBERIC

detalii ›

Tigla metalica ROMANIC

detalii ›

Apelati cu incredere la serviciile

Acoperisul Perfect
Tigla Metalica Bilka

Contactati-ne acum!

© 2017 Acoperisul Perfect :: Tigla metalica Bilka