• Tigla metalica Wetterbest pentru Acoperisul Perfect
  • 0725 366 612

    0799 928 712

  • Locatie showroom

    In curand in Boldesti

  • L - V » 8:00 - 18:00

    S       » 8:00 - 15.00

Tigla metalicaVindem si montam tabla tip tigla, tabla cutate si ferestre de mansarda, in special pentru Ploiesti - Prahova si imprejurimi. Avem ca principal obiect de activitate comercializare si executia sistemelor complete de acoperis metalic folosind tigla metalica de calitate Wetterbest®.

Produsele Wetterbest® sunt produse de calitate superioara, dezvoltate ca material pentru acoperisuri. Au durata de viata mai mare decat invelitorile traditionale din tigla ceramica sau tabla zincata, fiind compatibile cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinte, case de vacanta, institutii publice, spatii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau constructii noi.

Tigla metalica Wetterbest® se remarca prin rezistenta mecanica la actiunea factorilor de mediu, prin compatibilitatea cu orice tip de construcţie, prin greutate specifia redusa, cantarind de 7-10 ori mai puţin decât tiglele ceramice şi cele din beton, prin gama variata de culori si dimensiuni, avand o durată medie de viata de 50 de ani.

Tigla metalica Wetterbest® este incombustibilă, folosirea acesteia ca material pentru realizarea invelitorilor neinfluenţand clasa de rezistenţă la foc a acoperişurilor.

Tigla metalica Wetterbest Clasic

detalii ›

Tigla metalica Wetterbest Colosseum

detalii ›

Tigla metalica Wetterbest Plus

detalii ›

Tigla metalica Wetterbest Gladiator

detalii ›

Tigla metalica Wetterbest Wind

detalii ›

Apelati cu incredere la serviciile

Acoperisul Perfect
Tigla Metalica Wetterbest

Contactati-ne acum!

© 2017 Acoperisul Perfect :: Tigla metalica Wetterbest