• Tigla metalica Bilka pentru Acoperisul Perfect
  • 0725 366 612

    0799 928 712

  • Locatie showroom

    In curand in Boldesti

  • L - V » 8:00 - 18:00

    S       » 8:00 - 15.00

Sistem drenaj

Sistemul pluvial ALUZINC este produs din materia prima cunoscuta sub numele de ALUZINC.

ALUZINC = tabla laminata din otel carbon si acoperita cu un strat de protectiepe ambele fete, format din zinc 55%, aluminiu 43.4% si siliciu 1.6%. Aceste trei materiale armonizeaza perfect cu otelul suport si confera produsului o rezistenta remarcabila la coroziunea atmosferica.

Sistemul pluvial ALUZINC se remarca prin estetica deosebita si rezistenta ridicata la coroziune. Acest produs îmbina durabilitatea otelului, protectia oferita de zinc si stabilitatea si stralucirea date de aluminiu.

Estetic deosebita se datoreaza aspectului natural cu floare de zinc dat de stratul transparent şi subţire de oxid de aluminiu.

Sistemul de drenaj a apelor pluviale completeaza functionalitatea acoperisului pentru ca asigura o drenare eficienta a apei.

Componentele sistemului de drenaj sunt prelucrate cu mare precizie pe linii automate de fabricatie, la dimensiuni exacte, sunt etanse si rapid de asamblat si montat.

Pentru ca sunt produse din tabla de otel de cea mai buna calitate, sistemele de drenaj pot fi utilizate in orice climat si au o durata ridicata de viata.

Materialul garanteaza rezistenta culorilor, o utilizare fara costuri de intretinere, rigiditate exceptionala si dilatare termica neglijabila, indiferent de temperatura.
Apelati cu incredere la serviciile

Acoperisul Perfect
Tigla Metalica Bilka

Contactati-ne acum!

© 2017 Acoperisul Perfect :: Tigla metalica Bilka